צילום: יואב זוהר

 

משרדי הייטק במתחם amdocs בצומת רעננה

מיקום –  צומת רעננה

שטח – 700 מ”ר

זמן ביצוע – חודשיים

היקף הפרויקט – התאמה של משרדים קיימים  לצרכי הלקוח.

תכנון  מחדש של אזור הקבלה ואזור חדר האוכל והמטבח כולל עידכון קירות ותיקרה, תוספת נגרות תוכננה להתאים לארונות המטבח הקיימים ודלפק קבלה תוכנן בשילוב של קיר גבס ונגרות .

חדרים חוברו או חולקו והותאמו לגודל ולצרכי הצוותים שעובדים בהם.

סיפור הפרויקט –  בעיקבות גידול במספר העובדים חברת הייטק המתמחה בהשקעות בבורסה הייתה זקוקה למשרדים החדשים.

חלק מהריהוט עבר איתם מהמשרד הקודם ונרכשו תוספות חדשות למשרד הגדל.

כל מחלקה התפנקה באזור פנאי פרטי וכמובן שחדר הישיבות רוהט מחדש, טפטים צבעוניים נרכשו ופוזרו בחללי המשרדים השונים. בחללים הציבוריים עיצבנו טפטים מקוריים אשר יחודיים לכל חלל.

חשיבות גדולה ניתנה לעיצוב חלל חדר האוכל המשותף, שמהווה את לב המשרד ובו מתקיימות כל הפעילויות החברתיות הרבות וכמובן ארוחת הצהריים המשותפות.