סיפור בדלפק קבלה

סיפור בדלפק קבלה

הלקוחות הכי טובים ואהובים הם אלו שגם חוזרים! לאחר שעיצבתי להם את הבית ואת הרחבת המשרדים הקיימים התעורר הצורך הדחוף לעדכון הקבלה במשרד הישן. נקראתי לעזרה ומיד התייצבתי מצוידת במטר ובממטר רעיונות. חלל הקבלה סבל מכמה בעיות אשר הקשו על תפקודן ונוחיותן של המזכירות. המשרד גדל ומספר המזכירות גדל איתו, שטח דלפק הקבלה הקיים היה קטן מידי וצפוף ולא הייתה לו הגבהה קדמית. כל הבלגן  על השולחן היה חשוף, לעובדות לא הייתה פרטיות וציוד משרדי היה גולש ונופל למסדרון לעיתים תכופות. הגישה לחדר הצילום ולתאי הדואר של כל העובדים במשרד הייתה דרך הדלפק וגרמה להפרעה מתמדת . לסיום אזור הכניסה סבל גם ממחסור בתאורה.               בשלב ראשון ניגשנו לפתור את  הצרכים והדרישות הפונקציונאליות . הצורך הראשון היה למצוא דרך להגדיל את שטח הדלפק למקסימום האפשרי בתנאי החלל הקיימים. פיצול הדלפק לשתי יחידות ניפרדות איפשר גישה נוחה לחדר הצילום באופן שאינו מפריע למהלך העבודה. תאי הדואר מצאו מיקום חדש ברהיט ניפרד ממול לדלפק והדלפק עצמו קיבל הגבהה קדמית שמסתירה את הבלגן ומקנה פרטיות לעובדות. לבסוף החלפנו ותגברנו את גופי התאורה בכניסה, כך שתהיה תאורת עבודה טובה.                   לאחר שפתרנו את כל הנושאים התפעוליים נותר רק לעצב את הדלפק, שישתלב עם הקיים, ירענן וייתן אוירה חדשה לכניסה. רצפת הבטון, וקיר העץ הקיימים הכתיבו לבסוף גוון לבן עם מסגרת עדינה של עץ , לאחר התלבטויות וניסיונות, נבחר הגוון של לוגו החברה כתוספת שתכניס עניין וצבע לקומפוזיציה. הביצוע תמיד יותר סבוך ממה שנראה לעין, הדלפק נבנה ע”י גיא מהנגריה,  משולבים בו עמדות חשמל, תיקשורת והיה גם צורך להתייעץ עם אנשי המחשבים של המשרד. עבודה קטנה אך מורכבת, מעורבים בה 4 אנשי מקצוע שצריכים...