צילום: שגיא לייבמן



חדר ישיבות קלאסי רג

מיקום – מתחם הבורסה ברמת גן

שטח – 21 מר

זמן ביצוע – חצי שנה (עם הפסקות)

היקף הפרויקט – חדר הישיבות שופץ מהיסוד תוך התחשבות בתנאי השטח הקיימים. לחדר יש 3 דלתות ושני חלונות וקרניז בקיר שמסתיר תעלות מיזוא. הפרויקט דרש מיומנות והכרה של הסגנון העיצובי שכן כל חיפויי הקיר והקרניזים ניבנו מעץ דובדבן מלא בנגרייה על פי פרטים שסיפק הסטודיו. המראה אומנם מיושן אך החדר מצויד בציוד המולטי מדיה העדכני ביותר.

סיפור הפרויקט – הלקוחות ביקשו חדר ישיבות בסגנון אנגלי קלאסי שיהווה מקום רגוע ונעים לפגישות קטנות ולארוחות הצהריים המשותפות שלהם. כאנשי העולם הגדול הם יידעו בדיוק מה הסגנון שהם רוצים, לא הייתה לנו הגבלה תקציבית כך שכל שנותר הוא להגשים להם את החלום. הפרויקט בוצע בתקופות שבעלי הבית שהו בחול כך שההתקדמות וההתנהלות היו מתוזמנים היטב.

 

< —  לפרויקט קודם   |   לפרויקט הבא  — >