ראש צוות תיכנון במישרד GNA בניו-יורק. צילום: בן הרצוג



לובי של מלון הפלאזה ניו –יורק 

מיקום – ניו יורק, ארהב

שטח – 1200 מר

זמן ביצוע שנתיים

היקף הפרויקט – עיצוב הלובי החל מההחלטה היכן למקם את המדרגות ומה יהיה גודלו שך החלל הכפול . לאחר מכן טיפלנו בחיפוי הקירות באבן תוך יצירת פירטי קרניזים מפוסלים, את הדוגמא בריצוף חתכו לנו במפעל בסין ואת התקרה המפוארת ייצרנו עי שימוש ב 4 חברות קרניזים אמריקאיות שונות כדי להגיע לתוצאה שרצינו. פירטי הנגרות של הבר ועמדת הקבלה ניבנו בסין כמו גם הפיתוחים בתקרת הבר. תקופת הפרויקט הייתה שנתיים מתחילת התכנון ועד גמר הביצוע, קצב מהיר שכזה התאפשר בזכות הצוות הישראלי המיומן שעבד יחד על הפרויקט.

סיפור הפרויקט – בתור ראש צוות התכנון של הלובי במשרד GNA ARCHITECTS בניו יורק הייתי אחראית על הובלת הקו העיצובי ופיקוח על עבודת צוות בסרטוט כל פירטי הבנייה, הנגרות, האבן והברזל. העיצוב שנעשה עי המשרד היה מקיף וחוצה גבולות של דסיפלינות ומדינות. החשיפה לסגנון העיצובי השונה לימדה אותי לדבר בעוד שפה עיצובית שלמדתי לאהוב.

< —  לפרויקט קודם   |   לפרויקט הבא  — >