אולם הארועים טזורו צומת הכפר הירוק

אולם הארועים טזורו צומת הכפר הירוק

כסטודנטית התפרנסתי בין היתר כברמנית באירועים, נותרו בי המון חוויות ורישומים של אירועים ושמחות . כמה מרגש להיכנס לתחום הארועים, שנים אחרי, כאדריכלית, לאחר מספר שיפוצים ורענונים באולמות קיימים נקראתי לעצב אולם שלם והשמחה הייתה גדולה.
הצתרפתי לפרוייקט בשלב בו המבנה כבר עמד וגם מערכת מיזו”א האוויר מוקמה. המקום נראה כמו האנגר ענק וריק עם רצפת בטון, קירות ויטרינה מצד אחד וקירות חשופים מהצד השני. בפרויקט בסדר גודל שכזה רצוי לעבוד בצורה מסודרת עם יועצי מיזו”א, חשמל, אקוסטיקה, ותאורה, נהוג לתכנן ולרכוש הכל מראש ואז לצאת לביצוע רציף וחלק, אך בחיים כמו בחיים רב המרחק בין הרצוי למצוי ומניסיוני אולמות האירועים נוטים להתנהל בדרך משלהם, הפרוייקט יצא לדרך תוך שאנו מחליפים קבלנים, מנהלים ובעלים תוך כדי תנועה והתקדמות הפרויקט.

פגישת תאום בשטח

את הפרוייקט ניהל ביד רמה  מעצב הארועים דיויד שי  אשר היה אמון על הקמתו ומיתוגו של האולם מתחילתו ועד סופו. הוא החליט על הקונספט העיצובי הרצוי, בחר תמונות השראה, מצא את שם האולם, בחר את הלוגו ואף דאג לבחירת השף למקום. תפקידי היה להגשים את חזונו העיצובי, לתכנן את כל האלמנטים לבניה, לייעץ לו, להנחות את הקבלנים השונים  ולהיות יד ימינו לאורך כל התהליך.
הפגישה הראשונה נערכה בחנות קרמיקה בה בחרנו את כל מה שנידרש לחדרי השירותים. הלכנו על ריצוף גרניט פורצלן דמוי פרקט מיושן, כיורי בטון מונחים וברזים זהובים. להשלמת המראה יצרנו שידת עץ פונקציונאלית לאחסון ודלתות התאים צבועות בגוון חציל חם. המראות הזהובות העגולות משלימות את המראה הרצוי.

הגינה תוכננה בהשראת טוסקנה והוחלט על אלמנט שער מרשים מאבן שיסמן את הכניסה לגן, רחבת כניסה מרוצפת אבן ושביל אבן המקיף מזרקה קלאסית.

הגינה בשלבי ביצוע שונים

את המתחם מקיפה גדר ברזל שחורה וגינה היקפית עם עצים ופרחים, את השטח המרכזי כיסינו בדשא סינטטי איכותי שיקל על התחזוקה וייתן מראה ירוק לגינה. מיקמנו במה לטקס החופה בסמוך לאולם עם גב של צמחיה ירוקה. כדי לחסוך בעלויות את פירטי הקיר הירוק פיתחנו יחד עם הגנן המוכשר ועתה נותר רק לחכות שהשרכים יגדלו ויכסו את הקיר כולו.

פריסת הדשא הסנטטי צבעה את הכל בירוק.

את תקרה האולם כיסינו באריחי הרקליט בגוון טבעי של חברת סונקס כדי לתת מענה אקוסטי מצד אחד ומראה מחוספס וחמים מהצד השני. את התאורה בפרויקט תכננה חברת התאורה דנאור .

את הקירות באולם החלטנו לחפות בפרקט מיושן מפירוק ועליו הוספנו משטחי אזוב של חברת “גרין וול” . הקיר הנותר חופה בבריקים אדמדמים המאזנים את קרירות הוויטרינות הגדולות.

רב פירטי הריהוט נרכשו במרוכז בחברת פיק-אפ ואת ההשלמות עשינו בשוק הפשפשים שם גם נרכשו אביזרי הסטיילינג. רצינו ליצור תמהיל של שולחנות וכיסאות שיהיה הרמוני מצד אחד וייתן עושר ועומק מהצד השני. את כתמי הצבע הכנסנו בפינות ההסבה ובאביזרים המשלימים.

חשיבות גדולה ניתנה לעיצוב חדר החתן והכלה, חדר זה מהווה בית, אזור מנוחה, החלפת תלבושות, תיקון איפור, מנוחה ועוד הרבה. הוא הבסיס של החתן והכלה ומשפחותיהם הקרובות במהלך האירוע ומכאן חשיבותו במתן מענה פונקציונאלי לכל הצרכים המתעוררים וכן במתן תחושה נעימה ומחבקת. בחרנו מראה כפרי מחוספס עם נגיעות רומנטיות אינטימיות.

 

Submit a Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *